Pravila igre


Pravila sudjelovanja - "Svaki dan novo adventsko iznenađenje CEWE-a - s posebnom glavnom nagradom!" (Igra)


1. Organizator i voditelj podataka Igre je CEWE Magyarország Kft. (Sjedište: 1135 Budapest, Béke utca 21-29., Matični broj tvrtke: 01-09-664654, porezni broj: 12305412-2-41) "Organizator "), koji utvrđuje pravila za sudjelovanje u vođenju Igre kako slijedi:

2. Početak nagradne igre: 01.12.2023. Kraj nagradne igre: 01.01.2024. CEWE zadržava pravo prekinuti Igru u bilo kojem trenutku nakon izvlačenja nagrada za određeni dan bez obavijesti sudionika. Prekid Igre ne utječe na podobnost prijavljenih pobjednika.

3. U Igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje su navršile 18 godina uz uvjet da dostave podatke navedene u informacijama o upravljanju podacima na web stranici “ https://advent.cewe.hr/“.Kako bi se izbjegao sukob interesa, u nagradnoj igri ne mogu sudjelovati Zaposlenici Organizatora, drugi agenti uključeni u provedbu ili rodbina ovih osoba. Prijavom za sudjelovanje sudionik izjavljuje, svjestan svoje kaznene odgovornosti, da ispunjava uvjete navedene u ovom odjeljku.

4. Uvjeti sudjelovanja

Dnevne nagradne igre mogu se igrati samo tekućeg dana, jednom dnevno s email adrese, ali svi igrači imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri svaki dan. U nagradnu igru “glavne nagrade” automatski će sudjelovati sudionici koji su se prijavili za dnevne nagrade u prethodna 24 dana igre. Odabir glavne nagrade je od 3. do 7. siječnja 2024. je nasumičan i ne podliježe zasebnoj registraciji. Vrijednost "glavne nagrade" je CEWE poklon bon u vrijednosti od 130,00 € / 979,50 kn. U Igri možete sudjelovati tako da unesete ime i e-mail adresu sudionika na web stranici "https://advent.cewe.hr/“ potvrdite označavanjem odgovarajućih potvrdnih okvira. Pritisnite gumb Pošalji kako biste finalizirali svoje sudjelovanje.

5. Tijek igre

Prozorčići adventskog kalendara na advent.cewe.hu pokrivaju razne nagrade/popuste iz dana u dan. Kliknite na trenutni dan da vidite dobitke za taj dan. Klikom na gumb Igraj otvorit će se prozor s informacijama s nazivom, brojem i opisom nagrada za taj dan. Informacijski prozor također je obrazac za sudjelovanje koji vam omogućuje sudjelovanje u Igri u skladu s točkom 4. Uvjeta sudjelovanja. Pobjednici Igre bit će odabrani automatskim izvlačenjem nakon dana igranja. Imena dobitnika bit će objavljena u aktualnom kalendarskom prozoru web stranice “ https://advent.cewe.hr/“ , a dobitnici će biti obaviješteni e-poštom u roku od 72 sata. Nakon posljednjeg izvlačenja, podaci ne-dobitnika bit će odmah izbrisani iz našeg sustava. Nagradni e-mail sadržavat će uvjete za iskorištavanje nagrade/popusta – kupon kod, detaljne informacije o otkupu, rok za iskorištavanje kupona itd.

6. Nagrade

Nagrade/popusti mogu se potvrditi korištenjem koda kupona na https://cewe.hr/ ili putem softvera preuzetog ovdje. Nagrade/popusti se ne mogu zamijeniti za gotovinu, ne postoji mogućnost plaćanja neiskorištene vrijednosti. Kuponi se ne mogu obnoviti nakon isteka roka valjanosti.

7. Unos/brisanje podataka:

Podnositelj zahtjeva može povući svoju prijavu u bilo kojem trenutku slanjem pismene obavijesti CEWE-u putem info adrese e-pošte info@cewe.hr. CEWE će udovoljiti zahtjevima za otkazivanje u svim slučajevima bez odgađanja i neopozivo.

© autorska prava CEWE Magyarország Kft. 1. prosinca 2023.

Preuzmi pravila igre