Pravila privatnosti


CEWE MAGYARORSZÁG KFT.
NASLOV “ Adventsko iznenađenje - svaki dan!"


SAŽETAK IZVJEŠĆA O UPRAVLJANJU PODATAKA

Ovo je izvješće o upravljanju podacima nagradne igre pod nazivom CEWE MAGYARORSZÁG KFT. "Adventsko iznenađenje - svaki dan!

Sažetak uvjeta upravljanja, podaci dati na sažet i transparentan način.

Voditelj podataka: CEWE Magyarország Kft. Sjedište: 1135 Budapest, Béke út 21-29.

E-mail: info@cewe.hr

Pomoć za korisnike: 01 344 5401

Svrha upravljanja podacima

Unutar igre upravljamo informacijama u sljedeće svrhe:

- organiziranje i provođenje promotivnih igara

- upotrebljivost i kvaliteta web stranice

- otkrivanje prijevare

Pravna osnova za upravljanje podacima, legitimni interesi.

Vaši će se podaci obrađivati ​​tijekom igre na temelju sljedećih pravnih osnova:

Doprinos - u skladu s točkom a), stavkom 6. članka GDPR - slanje oglasa, organiziranje promotivne igre i u vezi s kontaktiranjem s vama. Imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Povlačenje doprinosa ne dovodi u pitanje privolu, zakonitost upravljanja podacima prije povlačenja.

Legitimni interes - u skladu s člankom 6 (1) (f) GDPR-a, - CEWE Magyarország Kft. smatra da je održavanje čistog programa i sprječavanje zlouporabe legitiman način održavanja ugleda brenda CEWE, tako da CEWE može kontaktirati bilo kojeg sudionika u igri u slučaju sumnje na zlouporabu kako bi potvrdio svoj identitet. U slučaju sumnje na zlouporabu, može isključiti svakog sudionika iz igre na kojoj se temelji odluka o zadržavanju podataka.

CEWE-ov legitimni interes također se temelji na analizi upotrebljivosti i kvalitete web stranice, što je legitimni interes CEWE-a. Održavanje podataka Voditelji i obrađivači podataka, osobni podaci koji se unose u kontekst igre, tijekom igre - Registracija sudionika vrši se putem kontakata i administracije radi naknadne potrage za nagradama i obrade. Kontrolori će izbrisati osobne podatke unutar igre mjesec dana nakon završetka igre.

Voditelji obrade će vaše osobne podatke koristiti u marketinške svrhe sve dok ne povučete svoju privolu. Daljnji detalji i vaša prava: pogledajte IZVJEŠĆE O POSLOVANJU PUNE INFORMACIJE; PROSINAC 2023.

Preuzmi Pravila privatnosti